Hirdetés
. Hirdetés

Profi Samsung monitorok

|

A 24 és 27 hüvelykes méretben kapható, nagy felbontású SA850 monitort kifejezetten professzionális grafikus felhasználásra tervezték; a modellekbe épített PLS-panel 100 százalékos színhűséget biztosít 178 fokos látószög mellett.

Hirdetés

Samsung SA850 monitor
Samsung SA850 monitor
Már Magyarországon is elérhető a Samsung új LED-PLS üzleti monitora, az SA850, amely két méretben érkezik: a 24 hüvelykes változat 16:10-es képarányú, 1920x1200 képpont felbontású, míg a 27 hüvelykes SA850 képaránya 16:9, maximális felbontása pedig 2560x1440 képpont. A PLS-panellel rendelkező SA850 elsősorban a professzionális grafikus felhasználókat célozza meg. A 100 százalékos sRGB színhűséget biztosító PLS-panel (Plane to Line Switching) 178/178 fokos látószöget nyújt, a kép egészét tekintve pedig finom és egyenletes színárnyalatokat jelenít meg.

A nagyobbik S27A850D modell egy DisplayPort és kettő Dual Link DVI bemenettel, valamint három USB 3.0 csatlakozóval is rendelkezik. Talpa állítható magasságú, dönthető, vízszintesen (swivel) és függőlegesen (pivot) is elforgatható, továbbá a monitor falra is felszerelhető. Csökkentett energiafelhasználásával a készülék megfelel a TCO 5.0 és az Energy Star ajánlásnak is.

A PLS-panel Color Shift Free funkciója a különösen nagy látószögek esetén is egységesebb színárnyalatot biztosít. Az új modelleken az oldalról, lentről, vagy föntről történő megtekintés estén is ugyanazzal a fényerővel láthatók a képek, mint szemből. Az S27A850D beépített Picture-by-Picture (PBP) funkciójának köszönhetően a felhasználó két különböző notebookot vagy számítógépet csatlakoztathat ugyanahhoz a monitorhoz a DisplayPort, vagy a DVI bemeneten keresztül. A különleges funkció lehetővé teszi különböző digitális tartalmak megtekintését egy időben egymás mellett.

Az új modellek már kaphatók hazánkban is, mérettől függően közel 134 és 220 ezer forintos bruttó árakon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.