Hirdetés
. Hirdetés

Programozzunk notebookért!

|

Az IBM Magyarország ötödször rendez 48 órás Linux programozói bajnokságot felsőoktatási intézmények hallgatóinak.

Hirdetés

A megmérettetés 2007. november 23-án, 14 órakor kezdődik, és 25-én, 14 órakor ér véget, helyszíne a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. A cél korábban mindig a való életből vett üzleti probléma megoldása volt, ám a versenyzők feladatai nem merültek ki a programozásban, mert a rendszerspecifikációtól a rendszerdokumentációig mindent el kellett készíteni - ez idén sem lesz másként.

A probléma megoldásához Linux, Java és SQL tudás szükséges. A programozási feladatot Linux operációs rendszeren, a modellezést IBM Rational termékekkel, az adatbáziskezelést IBM DB2 UDB termékkel, a fejlesztést Java, Eclipse vagy IBM Rational/WebSphere környezetben kell elvégezni, IBM WebSphere Application Server futtatási környezet felhasználásával.

ibm_linux.jpg

Ha másért nem, már csak a tárgynyereményekért is érdemes elindulni a versenyen. Az első helyezett csapat tagjai egy-egy IBM notebookot, a második és a harmadik csapat tagjai pedig egy-egy PDA-t kapnak. Ennél is jóval kecsegtetőbb, hogy a támogató cégek - az IBM Magyarországi Kft., az AAM Technologies Kft., az R&R Software Zrt. és a T-Logic Kft. - bármely versenyzőnek kínálhatnak állást vagy gyakornoki pozíciót. A jelmondat alább olvasható, a részletek pedig a link mögött:

"IBM Linux programozó bajnokság: 48 órát adunk! Utána meg notebookot"

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.