Hirdetés
. Hirdetés

Ragyogó Google eredmények

|

Jó negyedévet zárt a Google. Larry Page elmondása alapján már 40 milliós a Google+ és 200 milliós a Chrome tábor.

Hirdetés

A friss pénzügyi negyedéves beszámolója szerint a Google közel van az első jelentős mérföldkövéhez: a 10 milliárd dolláros forgalomhoz. Egész pontosan ugyanis 9,72 milliárd dollár volt a keresőcég eredménye, amely az elmúlt év hasonló időszakához képest 33 százalékos növekedésnek felel meg. Az üzemi eredményük szintén nőt, 3,06 milliárd dollárra, míg tavaly ugyanezen időszakban "csupán" 2,55 milliárd dollárt keresett a Google.

 



Larry Page, a Google vezére emellett vélhetően az elmúlt hetekben elhangzó Google+ kritikákra válaszolva elmondta, hogy immár 40 millió felhasználóval rendelkezik a közösségi oldaluk. "Az emberek hihetetlen mértékben fedezik fel a Google+-t, pedig még valójában csak most indulunk" - írja Page. Forgalmi és az aktív felhasználók számára vonatkozó adatokat ellenben nem tett közzé. Csak annyit lehet tudni, hogy eddig 3,4 milliárd fényképet töltöttek fel a szolgáltatásra.

A Google számára jó hír ezen felül, hogy immár több mint 200 millió ember használja a böngészőjüket. A dinamikusan növekvő alkalmazás még májusban 160 millió felhasználóval rendelkezett, míg tavaly év végén 120 milliós volt a Chrome tábor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.