Hirdetés
. Hirdetés

Regisztrálj, ha tudsz!

|

Indul az IBM 48 órás programozó bajnokságának előválogatója: aki tudja, hol jelentkezzen, ott lehet a novemberi döntőn!

Hirdetés

Szeptember 5-től várják a jelentkezőket az IBM 48 órás programozó bajnokságára. A versenyt 2011. november 4-6. között rendezik a Debreceni Egyetem Informatikai Karán, a felkészülést azonban már most megkezdhetik az érdeklődők a megújult programozobajnoksag.com oldalon. Akárcsak a korábbi bajnokságokon, ezúttal is a hallgatóknak kell megtalálniuk a verseny regisztrációjához vezető utat. Akik megbirkóznak a feladattal, szabad belépést nyernek az oldalra, ahol eligazítást kapnak a további teendőkről. A versenyzők emellett szoftvereket, háttéranyagokat tölthetnek le vagy éppen chatelhetnek a tavalyi bajnokság első helyezettjeivel.

Idén is egy non-profit intézmény problémáját orvosolják a hallgatók. A legjobb megoldást azután az intézmény felhasználhatja meghatározott feltételek mellett. A bajnokság során a 3 fős csapatok idén is az IBM eszközöket használhatják.

A nevezésre szeptember 5-től október 7-ig nyílik lehetőség, az első 20 regisztráló csapat indulhat ősszel a megmérettetésen. Az első három helyezett csapat tagjai egy-egy Lenovo notebookkal lesznek gazdagabbak valamint egy csapat tagjai a salzburgi Eisarena lelátójáról szurkolhatnak majd a Red Bull Salzburg jégkorong csapatának. Az ITcafe.hu felajánlásából értékes ajándékcsomag is gazdára talál majd. Nem csak a nyeremények miatt érdemes jól szerepelni - a legjobban teljesítőket a szervezők állásajánlatokkal vagy trainee-programban való részvételi lehetőségekkel kereshetik meg.

A bajnokság kiemelt támogatói a Laptop.hu és az IT Café, együttműködő partnerek az Atoll, az Avnet, a CNW, a Commitment, az Intersoft, az IQSYS, a RentIT, média támogatók: a HWSW, a HUP, a Prohardver, a Computerworld, a PC World, és a GameStar.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.