Hirdetés
. Hirdetés

Régvárt szolgáltatással bővül a Gmail

|

A címek, telefonszámok és kapcsolatok automatikusan kattintható hivatkozássá alakulnak át.

Hirdetés

Hirdetés

A Google a címek, telefonszámok és kapcsolatok automatikus felismerésével és hivatkozássá alakításával egészíti ki a Gmail webhelyet és a mobilaplikációkat.

Talán meglepő, hogy a Gmail idáig nem rendelkezett ezzel a képességgel, de fő, hogy a Google végre észbekapott, és lépett. A funkció gyakorlatilag minden email  alkalmazásban benne van, ideje volt hát, hogy a földkerekség egyik legnépszerűbb szolgáltatása is kiegészüljön vele.

A Gmail mostantól egy kicsit még használhatóbbá válik

Az Androidban és az iOS-ben egy ideje már lehetőség van a telefonszámok összekapcsolására, de a többi funkciót (köztük a telefonszámok hivatkozássá alakítását a webhelyen) most adják hozzá a Gmailhez.

Ha kattintunk egy címen, megnyílik a Google Maps. Ha email címen kattintunk, egy új email szerkesztő ablaka nyílik meg. Ha pedig egy telefonszámon kattintunk, megnyílik az eszköz alapértelmezett tárcsázója, hogy hívást kezdeményezhessünk.

Az új szolgáltatás két-három napon belül jelenik meg az appokban. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.