Hirdetés
. Hirdetés

Rekorder player

|

Media Keg néven a világ legkisebb merevlemezes hordozható zenelejátszó eszköz gyártására készül a Kenwood.

Hirdetés

A Media Keg fantázianevű szerkezet 10 GB-os merevlemezt tartalmaz, méretei pedig 44×62×17 mm, súlya 78 gramm. Az OLED-kijelzővel ellátott lejátszó MP3, WAV és Windows Media formátumú fájlokat támogat, és a DRM10 másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat is kezeli.

A cég tájékoztatása szerint az akkumulátor üzemideje 24 óra MP3, és 20 óra a Windows Media fájlok esetében. JPEG képeket is képes megjeleníteni, és lehet választani a japán, angol, német, francia, olasz, holland és spanyol nyelvű menü között.

Az új lejátszót a napokban dobják piacra Japánban, 344 dollár körüli áron. A Kenwood nem nyilatkozott arról, hogy más országokban is megjelenteti-e.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.