Hirdetés
. Hirdetés

Rekordévet zárt a Konica Minolta Magyarország

|

Magyarország egyik legnagyobb nyomtatástechnológiai vállalatává lépett elő a Konica Minolta hazai képviselete.

Hirdetés

A Konica Minolta Magyarország éves árbevétele egy esztendő leforgása alatt nettó 800 millió forinttal nőtt, amely jó adózás előtti eredményhez segítette a céget. 2013-ra a Konica Minolta hazai képviselete a kereken 8 milliárdos határt tűzte ki céljának, így öt év leforgása alatt megduplázná bevételeit.

A Konica Minolta számos olyan egyedülálló megoldást kínál, amellyel megszüntethetők az auditok során kiderített papír- és festékpazarlásos munkafolyamatok vagy éppen csökkenthető a nyomtatás volumene.

„A legfejlettebb nyomtatóipari megoldásokhoz kínált, ügyfélre szabott rugalmas szerződések vonzóbbnak bizonyulnak ’az add el és állj tovább’ stratégiához képest. Az értékesítést követően a partnereink már akár napi szinten konzultálhatnak velünk, és technológiai tanácsadóként támogathatjuk a hatékonyabb üzemeltetést.” – nyilatkozta Václav la Rosé Kovařík, a Konica Minolta Magyarország új ügyvezető igazgatója. „Folytatjuk elődöm, Roman Tihelka úr által elindított stratégiát, amely nem csak az új ügyfelek megszerzését, de a meglévő partnereink megelégedését is szolgálja.”

A Konica Minolta az irodai berendezéseihez egyedülálló távfelügyeleti rendszert, kihasználtsági adatszolgáltatás protokollt és országos lefedettségű szervizhálózatot biztosít. Az OPS (Optimalizált Nyomtatási Megoldások) irányelveivel a felhasználók pedig minden eddiginél hatékonyabban használhatják ki a berendezéseikben és nyomtatástechnológiai rendszereikben rejlő potenciált.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.