Hirdetés
. Hirdetés

Rendszerleálláskor sem vesznek el a kritikus vállalati információk

|

A Lexmark International bejelentette, hogy új megoldása lehetővé teszi a kritikus űrlapok és jelentések elérését a vállalatok számára, akkor is, ha az információs rendszerek összeomlanak, vagy leáll a hálózat.

Hirdetés

A kritikus fontosságú dokumentumok nyomtatásához már nincs feltétlenül szükség dedikált számítógépekre és nyomtatókra, a Lexmark Downtime Reports költséghatékony alternatívát jelenthet különböző méretű vállalatoknak leállások esetére.

Az alkalmazás a jelentéseket, űrlapokat és más fontos dokumentumokat képes PDF formátumban tárolni a nyomtatóban vagy multifunkciós készülékek titkosított merevlemezén. Tárolásuktól kezdve ezek a PDF dokumentumok bármikor rendelkezésre állnak és meghatározott időközönként frissítik őket. Ez lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy leállás esetén is elérjék a kritikus dokumentumokat.

Az űrlapok és jelentések tárolása mellett a szervezetek vonalkódos formában is tárolhatnak információkat, például vevői megrendelések adatait vagy forma típusokat. Ez hatékony automatikus indexelést tesz lehetővé a dokumentumok szkennelésekor, hogy segítsen a létfontosságú, elektronikusan tárolt vállalati információk gyors frissítésében, miután a rendszer vagy hálózat újra működik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.