Hirdetés
. Hirdetés

Részben fizetőssé válhat a New York Times

|

A kiszivárgott hírek szerint az online médium pénzt fog kérni tartalmainak továbbításáért.

Hirdetés

A New York Magazine információ szerint a New York Times online kiadásának vezetői azt tervezik, hogy a jövőben részben fizetőssé teszik tartalmaikat, pénzt kérve híreiknek és cikkeiknek e-olvasókra való továbbításáért. Ezt az elkövetkező héten hivatalosan is bejelenthetik, amit még Diane McNulty, a lap szóvivője sem cáfolt egyértelműen. "Bejelentjük majd döntésünket, amint sikerült kiválasztanunk a megfelelő üzleti modellt. Addig semmilyen részletet nem tudok megosztani Önökkel" - mondta, kétséget sem hagyva a felől, hogy valóban nagy bejelentésre készülnek.

 

 

nytimes-tablet.jpg


Ha lehet hinni az előzetes információknak, akkor a lap csak részben fog fizetőssé válni. Minden egyes hónapban bizonyos számú cikkek elérését ingyenesen biztosítani fogják, s csak a kvóta átlépése után válik majd a médium fizetőssé. Ráadásul mindez a számítógép előtt ülőket nem érinti, hiszen a lap vezetősége egyelőre a hagyományos böngészőkben való megjelenítést nem fogja korlátozni, csak az elektronikus olvasók esetében lép életbe majd a szigor. Az első erre felkészített eszköz több kommentár szerint is az Apple hamarosan bemutatandó Tablet gépe lehet, ami miatt várhatnak a New York Times tulajdonosai a bejelentéssel. Főként, hogy egyszer már megbuktak, amikor részben fizetőssé tették oldalukat. Így a most bevezetendő fizetési rendszert már valószínűleg kétszer átgondolják.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.