Hirdetés
. Hirdetés

Részletek a Microsoft új felhőcsomagjairól

|

A fejlesztő három új felhőcsomaggal bővíti vertikális felhőkínálatát. Az újdonságokkal a pénzügyi, ipari és non-profit felhasználókat veszik célba.

Hirdetés

A Microsoft folytatja a vertikális felhőcsomagok kibocsátását: a cég három új "ipari felhő" csomagot jelentett be a pénzügyi szolgáltatások, illetve ipari és non-profit felhasználók számára. Az ipari felhő csomagok adatmodellezési, kereszfelhő-kapcsolati, munkakafolyamat-kezelő eszközöket, továbbá API-kat és iparspecifikus komponenseket foglalnak magunkba. Együttműködnek az Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 és Power Platform eszközökkel, illetve Microsoft-szolgáltasokkal, és a front-end produktivitási munkákat összekapcsolják a back-end adatkezeléssel.

Hirdetés

A bejelentett újdonságok közös jellemzője, hogy a Microsoft olyan forgatókönyveket von össze egyetlen felhőbe, amelyek összeállítása korábban a rendszerintegrátorokra hárult. A pénzügy szolgáltatások felhőcsomagjának nyilvános változata márciusban jelenik meg, a gyártási felhőcsomag nyilvános betekintő változata június elején válik hozzáférhetővé.

Az új csomagok bejelentése mellett a Microsoft közölte azt is, hogy a korábban beharangozott Microsoft Cloud for Retail nyilvános betekintő változata márciusban jelenik meg, áprilisban pedig jön a Microsoft Cloud for Healthcare első frissítése, amelyik nyolc új nyelvet támogat, továbbá virtuális egészségyügyi, betegfigyelési, és koordinációs eszközökkel bévül. További jó hír, hogy az elkövetkező hónapokban a szoftveróriás vertikális felhőkínálatának újabb bővülése várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.