Hirdetés
. Hirdetés

Robbantott a Xiaomi: itt a Redmi 10X és 10X Pro

|

A Xiaomi új, 5G-képes okostelefonjai a MediaTek Dimensity 820 5G lapkakészletre épülnek, akkumulátoruk kapacitása 4520 mAh.

Hirdetés

Kínában debütált a Xiaomi rendkívül kedvező árú két új, 5G-képes okostelefon-modellje, a Redmi 10X és a Redmi 10X Pro. Mindkét mobilt a Samsung 6,57 hüvelykes, full HD+ felbontású (2400x1080 képpontos) AMOLED kijelzőjével és a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval szerelték fel.

Hirdetés

Minfkét modell a most bejelentett MediaTek Dimensity 820 5G lapkakészletre épül, amelynek teljesítményét Wang Teng, a Redmi márka termékigazgatója szerint a MediaTekkel együttműködésben optimalizálták. Az új Redmik támogatják mindkét SIM-foglalaton az egyidejű 5G használatot, és teljes kiépítésű konfigurációban 8 gigabájt LPDDR4X RAM-mal és 256 gigabájtos tárolóval vásárolhatók meg.

Ami a kameraszekciót illeti, a 10X három optikát kapott: egy 48 megapixeles főobjektívet, egy 8 megapixeles nagylátószögű kamerát és egy 2 megapixeles mélységérzékelőt. Az előlapon egy 16 megapixeles szelfikamera vár bevetésre.

A Pro változat négy kamerája közül a főobjektív 48 megapixeles, a nagylátószögű optika 8, a makró objektív pedig 5 megapixeles, és van még egy 30-szoros digitális zoommal ellátott 8 megapixeles optika. Az előlapi szelfikamera 20 megapixeles.

Az okostelefonok az Android 10 rendszert és a MIUI 12 felhasználói felületet futtatják, akkumulátoruk 4520 mAh-s kapacitású. A Redmi 10X átszámítva 224 dolláros (6+64 gigabájtos konfiguráció), a Redmi 10X Pro pedig 336 dolláros kezdőáron (8+128 gigabájtos kiépítés) vásárolható meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.