Hirdetés
. Hirdetés

Románia vonzza a befektetőket

|

A NextiraOne tovább folytatja kelet-európai terjeszkedését: kedden a román fővárosban nyitottak meg új irodát.

Hirdetés

A párizsi székhelyű kommunikációs szolgáltató vállalat eddig 16 európai országban volt jelen, többek között Ausztriában, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, és a Cseh Köztársaságban. A cég közleménye szerint számottevő növekedési lehetőségeket látnak Romániában is, ezért a napokban megnyitották bukaresti irodájukat.

"Románia új és izgalmas terület számunkra, és erőteljes jelenlétet szeretnék ott kialakítani, akár felvásárlások révén. A gyorsan fejlődő gazdaság szereplői hasznukra fordíthatják a NextiraOne szakértelmét, amely segítségükre lehet a növekedésben és versenyelőnyük további növelésében" - nyiltakozta Rafi Kouyoumdjian, a NextiraOne vezérigazgatója.

2005 és 2006 között a NextiraOne közép- és kelet-európai megrendelései egyaránt növekedtek: a contact center berendezésekkel kapcsolatos megrendelések 85 százalékkal, a unified communications technológiák megrendelései pedig 40 százalékkal. A NextiraOne romániai leányvállalatát kezdetben az osztrák iroda támogatja. A vállalat helyi értékesítési és műszaki szakembereket toboroz, és továbbra is együttműködik meglévő technológiai partnereivel.

A közelmúltban végzett felmérések szerint tavaly a külföldi vállalatok több mint 9 milliárd dollárt fektettek be Romániában.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.