Hirdetés
. Hirdetés

Rubik Ernő, mobilkód, RFID

|

2009. június 10-11. között rendezik meg az első Nemzetközi Innovációs Megoldások Kiállítását Budapesten. A rendezvény fővédnöke Rubik Ernő.

Hirdetés

A szakkiállítás középpontjában, több egyéb újdonság mellett, a legújabb nemzetközi szabványfejlesztéseken alapuló automatikus azonosítási technológiák (nemzetközi azonosító kulcsok, RFID illetve az új dimenziós vonalkódok, elektronikus számlázás) valamint azok új generációs hardver és szoftver eszközei állnak.

A kétnapos GINNT EXPO (Global Innovation Technologies Expo) egy helyen mutatja be mind a szakmai mind pedig a szélesebb felhasználói közönségnek a kommunikáció és az informatika határterületeinek újdonságait.

A legtöbb érdekességet az automatikus azonosítás (1D, 2D vonalkódok és RFID), az információs rendszerek, térinformatika (készletnyilvántartás, minőségbiztosítás, GPS), az elektronikus és mobil kommunikáció (EDI-EANCOM, XML, mobilkódok), a logisztikai szolgáltatások, nyomon követés (VOICE logisztika, márkavédelem, élelmiszerbiztonság) területein várhatják a kiállítás látogatói.

A kiállítás újszerű megoldásokat kínál a hatékonyság növeléséhez és a költségek csökkentéséhez, legyen az bármely kereskedelmi és szállítmányozási iparág, államigazgatási terület, vagy akár az egészségügyi szektor.

A rendezvényt több szakmai fórum is kíséri ugyanazon a helyszínen. Az első nap a több éves hagyományokkal bíró GS1 Nyílt Nap (www.gs1hu.org), amely ezúttal is a legfrissebb szabványfejlesztésekkel és azok legújabb hazai alkalmazásaival, eredményeivel foglalkozik majd.

A második napon, először kerül Magyarországon megrendezésre az RFID alkalmazók nemzetközi konferenciája, az ’EPC in Action’ (EAP) konferencia (www.epcglobalinc.org).

A kiállítás zárónapján szakmai zsűrizést követően kiválasztásra kerül a három leginnovatívabb kiállítói termék, melyeket GINNT EXPO Innovációs Díj 2009 kitüntető címmel jutalmaznak majd.

A rendezvény helyszíne a budakeszi úton lévő Európa Congress Center. A kiállítás és a konferenciák részletes programjáról a www.ginnt.hu weboldalon tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.