Hirdetés
. Hirdetés

Segít a digitális oktatásban a Neumann Társaság

|

Tananyaggal és szakértői információkkal segíti a Neumann János Számítógép-Tudományi Társaság a digitális oktatásban a pedagógusokat.

Hirdetés

Hirdetés

A Neumann János Számítógép-Tudományi Társaság webhelyéről nyomtatható formában, ingyenesen letölthető az IKT pedagógusoknak című tananyag, amelyből a pedagógusok elsajátíthatják a digitális oktatás alapjait. A tananyagból számos, a távoktatásban is felhasználható ötletet lehet elsajátítani. 4

Mivel most a nem informatikaszakos tanárok is kénytelenek digitális alapokra helyezni a munkájukat, a Neumann Társaság szakértői a titkarsag@njszt.hu e-mail címen is fogad megkereséseket, és segítséget nyújt informatikai témában akár tanároknak, akár magánembereknek.

A kényszerűségből otthon töltendő napokon hasznos és kellemes segítség továbbá az NJSZT informatikatörténeti adattára, amely tulajdonképpen egy virtuális informatikai múzeum. Az infokommunikációs ipar fejlődésének időbeli összefüggéseit az adattáron belül elérhető, látványos idővonalon lehet átböngészni. Az informatikatörténeti videótárban, valamint a társaság YouTube-csatornáján pedig a hazai informatika számos legendás szakértőjével készült interjút, illetve előadást lehet megtekinteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.