Hirdetés
. Hirdetés

Serenata zenetelefon a Samsungtól

|

A Bang & Olufsennel közösen fejlesztette ki a Samsung az új zenei mobilját. Egyedi és izgalmas termék született.

Hirdetés

A Samsung sajtóközleménye szerint a Serenata, kiemelten fókuszál a kiváló hangminőségre, stílusos megjelenést is kölcsönöz a tulajdonosának. A Bang & Olufsen szakemberei segítségével készült el a telefon felhasználói felülete, ők dolgozták ki a hanghatásokat, illetve tervezték meg a készülék dizájnját is. A Samsung a mobiltelefon tudását adta a termékhez. A cég szakemberei szerint egyedi és izgalmas termékkel lepik meg a vásárlókat.

serenata.jpg


A Serenata telefonnak beépített sztereo hangszórója és egyedi basszus rendszere van. A készülék számos zenei formátumot lejátszik, beleértve az MP3-at, a WMA-t vagy az AAC-t. Zenetelefonhoz méltóan, a Serenata speciális, a Bang & Olufsen hangzásvilágára jellemző csengőhangokat is ajánl a felhasználók számára, legyen az szél, üveg, vagy a különböző fafajták hangja.

Zsebméretű, organikusan kerek formájú telefonról van szó, a tervezők az egyszerűséget, és az egy kézzel való kezelhetőséget tartották szem előtt a telefon megalkotásakor. Éppen ezért kevés az aktív használatban lévő gomb, a korong alakú navigációs felület mozgatásával minden fontos funkció elérhető, mint például a tárcsázás, az SMS-írás vagy éppen a zenei fájlokhoz való hozzáférés.

A kijelző színei attól függően változnak, milyen módban van a készülék: telefonáláskor kék színű, a zenehallgatás alatt pedig vörös színekben pompázik. Zenehallgatás közben a nagyméretű, öt centiméter átmérőjű, színes LCD képernyőn megjelenik az éppen lejátszás alatt lévő album borítója is kitűnő felbontásban. A mobil technológiák területén sem kell szégyenkeznie a készüléknek, egy HSDPA-s telefonról van szól. A készülék 4 GB-os memóriával bír, konferenciabeszélgetések lebonyolítására is alkalmas.

A zenehallgatást sem a bejövő hívások, sem az üzenetek érkezése nem zavarja meg, ha a felhasználók bekapcsolják a Puremusic funkciót. A mobil természetesen ez idő alatt is fogadja a hívásokat a hangpostán keresztül és tárolja az üzeneteket a bejövő mappában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.