Hirdetés
. Hirdetés

Shrink Pic – óriási képek küldése helyett

|

Automatikusan átméretezi képeinket e-mailezés vagy weboldalra feltöltés előtt ez az ingyenes alkalmazás.

Hirdetés

E-mailben elküldeni egy (eredetileg) nagyméretű digitális fényképet nem egyszerű. Először meg kell nyitni egy képszerkesztő programban, átméretezni, kimenteni új néven és csak ezután tudjuk csatolni az üzenetünkhöz. Ez főleg akkor idegőrlő, amikor több fotót is szeretnénk elküldeni egymás után. Ezt a problémát veszi le a vállunkról a Shrink Pic, amely a tálca értesítési területén fut és csak akkor lép közbe, amikor egy e-mailhez szeretnénk csatolni, egy üzenetküldőn keresztül átküldeni vagy pedig weboldalra feltölteni egy képet. Ilyenkor a háttérben automatikusan átméretezi a képünket (az előre beállított paraméterek alapján) és már az új, kisebb méretű felvételt csatolja az üzenethez vagy tölti fel a megfelelő oldalra, természetesen az eredeti állomány módosítása nélkül. Mindezt gyakorlatilag a felhasználó számára láthatatlanul végzi, csak az ikonja felett megjelenő kis üzenet tájékoztat arról, hogy elvégezte a munkáját. Nemcsak hagyományos levelezőprogramokkal, hanem webes levelezőkkel is együttműködik (például GMail, Hotmail). Hármfajta, előre létrehozott tömörítési profil közül választhatunk, de sajátot is létre tudunk hozni. Megadhatjuk, hogy a program milyen képformátumokat figyeljen automatikusan, sőt egy mozdulattal ki is kapcsolhatjuk, ha valamilyen oknál fogva az eredeti méretű képet szeretnénk elküldeni.

 

shrink.png

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.