Hirdetés
. Hirdetés

Skype-ra specializált eszközök

|

A Logitech ma új VOIP termékeinek széles skáláját mutatta be, beleértve a célzott hívásokat támogató billentyűzetet és a mikrofonos fülhallgatót is.

Hirdetés

A Skype és a Logitech kifejezetten az európai piac számára már korábban is fejlesztett különböző VOIP (voice over Internet Protocol - Interneten keresztüli hang) termékeket. Az új Logitech EasyCall Desktop európai változata most Skype-specifikus billentyűzetet tartalmaz, melyen külön gomb található az alkalmazás indítására, hívások kezdeményezésére és befejezésére, a felhasználó online állapotának megváltoztatására vagy éppen a gyorshívásokra.

A csomagban található egér, fülhallgató és mikrofon is. Érdeklődésre tarthat számot a visszhangszűrő funkció, valamint a termékek használatát leegyszerűsítő hangerőszabályzó, lehalkító, hívásvárakoztató és hívásfogadó gombok. Az Egyesült Államokban forgalomba hozott csomag kiegészül a Yahoo Messenger with Voice és az AOL LLC azonnali üzenetküldő szolgáltatások támogatásával is. A Logitech EasyCall Desktop világszerte 129,99 dolláros áron kerül a boltokba még szeptemberben.

A cég ezzel párhuzamosan bemutatott egy új drótnélküli eszközt, mely Skype hívások kezdeményezésére és fogadására egyaránt alkalmas. A szerkezet a számítógépre USB-porton keresztül csatlakoztatható alapegységgel 164 lábon (durván 55 méter) belül képes kapcsolatban maradni. Októberben kerül piacra Európában és az Egyesült Államokban is, ára 199,99 dollár lesz.

Aki csomagtól függetlenül akar mikrofonos fejhallgatót vásárolni, az új termékek között az is meg fogja találni a számára megfelelő darabot. Az EasyCall összeállításból már ismert eszköz is USB porton keresztül kapcsolódik a PC-hez, piaci bevezetésének pontos ideje még nem ismeretes, de 99,99 dollárba fog kerülni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.