Hirdetés
. Hirdetés

SLI a P55 Express lapkakészlethez is

|

Az NVIDIA bejelentette, hogy a vezető alaplapgyártók mind licencelik az SLI technológiát az Intel P55 Express lapkakészlethez, így az NVIDIA SLI valamennyi PC-s platformon elérhető.

Hirdetés

Avezető alaplapgyártók ? például és nem kizárólag az Asustek, EVGA, Gigabyte, MSI, Intel ? licencelték az NVDIA SLI-technológiáját ahhoz, hogy a támogatást beépíthessék saját, Intel P55 Express chipsetre épülő alaplapjaikba. Az új lapkakészlet az LGA 1156 foglalatba illeszkedő, Intel Core i7 és Core i5 processzorokat szolgálja ki. Hivatalos premierje a közelgő, szeptember végi Intel Fejlesztői Fórumon (IDF) várható.

 

Így azok a vásárlók, akik e cégek alaplapjait választják, bármilyen SLI konfigurációt kiépíthetnek, beleértve a négykártyás Quad SLI-t is. Az NVIDIA SLI ezzel az összes, jelenleg forgalomban lévő, végfelhasználóknak szánt asztali PC-platformon használható, tehát az Intel Core i7, Core i5, Core 2 Quad és Core 2 Duo processzorokra épülő gépekben, illetve az AMD Phenom II CPU-kra épülőkben is.

 

A lépés valamelyest növelheti a 2009 második pénzügyi negyedévében meglepően jól teljesítő NVIDIA piaci részesedését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.