Hirdetés
. Hirdetés

Sokakat érintő bejelentés a Google-tól

|

A keresőóriás közzétette a Chrome-frissítések módosított menetrendjét.

Hirdetés

Hirdetés

A Google korábban bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti a Chrome nagy frissítéseinek kiadását. Lépésének célja az volt, hogy a fejlesztőknek ne kelljen az ilyenkor óhatatlanul jelentkező hibák gyomlálgatásával foglalkozniuk.

Most újabb részleteket jelentek meg a megváltozott ütemtervről.

A cég közleménye szerint a böngésző stabil változata, amelyet a felhasználók többsége futtat, jövő héten fontos frissítést kap. Ez a szoftver csak biztonsági és hibajavításokat tartalmaz, vagyis nem tekinthető igazi "funkciófrissítésnek", csupán a Chrome 80 biztonságos működéséhez szükséges javítások csomagjának.

Jó hír, hogy április 7-én kijön a Chrome 81, a Chrome 82-et viszont teljesen kihagyja a Google, és közvetlenül a Chrome 83-ra lép tovább. Ez lesz a Chrome 81 utáni következő nagy frissítés, amely valamikor május közepén fog megjelenni.

Az elkövetkező egy-két hétben az összes további Chrome csatorna újraindul, és normális ütemezés szerint kapja a frissítéseket. A Chrome 81 bétaállapotba lép, a Chrome 83-ot pedig a Dev csatornán kezdik továbbítani.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.