Hirdetés
. Hirdetés

Sokkal kellemesebbé válik a Windows 10 frissítések telepítése

|

A Microsoft nemsokára lehetővé teszi, hogy megállítsuk a telepítést, később pedig onnan folytassuk, ahol abbahagytuk.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft olyan új szolgáltatáson dolgozik, amivel felfüggeszthetnénk, majd a megszakítás pontjától folytathatnánk a Windows 10 frissítések telepítését.

A sokat próbált Windows-felhasználók tudják, milyen gyötrelmes tud lenni a frissítés folyamata, főleg, ha lassú az a internet-kapcsolatunk.

Jelenleg az a helyzet, hogy amennyiben egy új Windows frissítés telepítésének közepén járunk, és nincs időnk megvárni a befejezést, a laptop becsukása vagy az eszköz internetről történő leválasztása esetén később az egész procedúrát kezdhetjük elölről, amikor helyreáll a kapcsolat. Ugyanez történik, ha a telepítés közben lelőjük a gépet: a PC bekapcsolásakor minden előlről indul.

Az új funkcióval viszont felfüggeszthetjük a Windows 10 frissítéseket, így amikor ismét helyreáll az internet-kapcsolatunk, vagy kinyitjuk a laptopot, a folyamat onnan folytatódik, ahol korábban megszakadt.

Még nem tudni, mikor jelenik meg a szolgáltatás, de állítólag nem kell sokat várni rá. Reméljük, hogy már a Redstone 4-ben is találkozhatunk vele.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.