Hirdetés
. Hirdetés

Sony Playstation 3: mi van belül?

|

Gyerekkorunk óta érdekes, hogy mi lehet egy-egy eszköz belsejében. A hivatalos PS3 fórum kitűnő képeket mutat be a konzol szétszereléséről.

Hirdetés

A múlt héten indított sorozatunk - amelyben a Nintendo Wii és a Microsoft Xbox 360 konzolok szétszereléséről közöltünk képeket - folytatásaként a hivatalos Playstation 3 fórum fotóit ajánljuk. Az oldalon lévő fotók nagy felbontásúak és igencsak méretesek, ezért az oldal letöltése sokáig tart. Szokásos intelmünk - miszerint mindenki belátása szerint fogyassza ezeket és ne próbálja ki otthon - második fele teljesen felesleges, lévén kizártnak tartjuk, hogy bárki is ilyen berendezéssel rendelkezzék. (Ha tévednénk, kérjük, a tulajdonos lépjen kapcsolatba velünk egy roncsolás- és szétszerelés-mentes gyorsteszt ügyében!)

Ízelítőül néhány a PS3 fórum képeiből:





Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.