Hirdetés
. Hirdetés

Stílusos teljesítmény: itt az új kompakt Nokia 6125

|

A Nokia ma kibővítette népszerű középkategóriájú mobiltelefon-kínálatát a stílusos Nokia 6125, kinyitható készülékkel.

Hirdetés

A kompakt és kecses Nokia 6125 kiemelkedő teljesítményt és lenyűgöző képességeket biztosít, köztük egy 1,3 megapixeles kamerát, bluetooth vezeték nélküli technológiát és digitális zenelejátszót - modern és kinyitható formában. A négysávos Nokia 6125 (GSM 850/900/1800/1900) várhatóan 2006 második negyedévében kerül szállításra, hozzávetőlegesen 230 eurós kiskereskedelmi áron, adók és egyéb támogatások nélkül.

"Az új Nokia 6125 sikeresen vegyíti a kiváló funkcionalitást a kompakt külsővel, mely kulcsfontosságú szempont a klasszikus mobiltelefonok kedvelői körében. A kiemelkedő képességekkel bíró Nokia 6125 ideális a felhasználók számára mindennapi munkájuk vagy magánéletük során, és jelentős kiegészítést jelent a középkategóriás portfóliónkhoz" - mondta Aage Snorgaard, a Nokia Mobile Phones üzletág alelnöke.

A megfelelő képességeket, a kiváló használhatóságot és az ergonómikus billentyűzetet a Nokia 6125 egy készülékben ötvözi. Az ezüst és fekete színeket a két részletes és világos, színes kijelző egészíti ki. A készülék emellett magában foglal egy 1,3 megapixeles kamerát (nyolcszoros digitális zoommal), egy különálló kameragombot, valamint képes videófelvételek készítésére is.

A Nokia 6125 egyszerűen és gyorsan képes más eszközökkel is kapcsolatot teremteni, köztük a bluetooth vezeték nélküli technológia, infravörös kapcsolat vagy USB kábel segítségével. A többszörös üzenetküldési lehetőségek (köztük MMS, azonnali üzenetküldés (instant messaging), push to talk vagy Nokia Xpress audio üzenetküldés) által a felhasználók egyszerűen kapcsolatban maradhatnak másokkal. A Nokia 6125 emellett tartalmaz Macromedia Flash Playert, mely segítségével a felhasználók gazdag flash-tartalmakat élvezhetnek mobiltelefonjukon. A mobil e-mailhez szintén könnyen hozzá lehet férni útközben a Nokia 6125 integrált e-mail kliensével, mely támogatja a mellékletek kezelését is. A négysávos Nokia 6125 a 850/900/1800/1900 GMS-hálózatokon működik, illetve képes a repülési módra is (ezáltal ideális utazási kellékké is válhat).

A klasszikus stílushoz kapcsolódik a szórakoztatás is, hiszen a Nokia 6125 beépített digitális zenelejátszót is tartalmaz a zeneszeretők számára, köztük olyan digitális zeneformátumok támogatását biztosítja, mint az MP3 vagy az AAC. Az élmény fokozásához a Nokia 6125 támogatja a sztereó audiót (bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével), illetve rendelkezik sztereó FM rádióval, vizuális rádioval és video csengőhangokkal. A zenefájlok, valamint a képek, és videók egyszerűen tárolhatók a cserélhető microSD memóriakártyán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.