Hirdetés
. Hirdetés

Súlyos hibák miatt visszavonták a Windows 10 frissítését!

|

Aki már letöltötte, ne telepítse, mert a fájljai bánhatják.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft visszavonta a Windows 10 October 2018 Update-et, mert számos felhasználótól komoly problémákra utaló visszajelzések érkeztek. A legsúlyosabb hiba az volt, hogy a frissítés során bizonyos felhasználói fájlok törlődtek a rendszerről.

A szoftver visszavonása azt jelenti, hogy nem lehet többé manuálisan letölteni a frissítést, és a Microsoft felfüggeszti a kibocsátást, amíg a hibák kivizsgálása tart.

Egyelőre nem ismert, hogy a fájltörlés pontosan mikor jelentkezik, és milyen konfigurációkat érint, de a Microsoft addig is azt javasolja a felhasználóknak, hogy ha netán letöltötték is az októberi Windows 10 frissítést, semmiképp se telepítsék gépükre. Aki pedig már pórult járt, annak azt tanácsolják, hogy maradjon érintkezésben a telefonos szaktanácsadó szolgálattal.

Nem tudni, hogy a kibocsátás meddig szünetel, de mivel a jövő héten esedékes a cég szokásos havi frissítő keddje, nem lenne meglepő, ha ezen a napon az operációs rendszer frissítésének javított változata is hozzáférhetővé válna.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.