Hirdetés
. Hirdetés

Súlyos sebezhetőségeket orvosol az új Chrome!

|

A Google böngészőjént 66.0.3359.170 változata Windows, Linux és Mac felhasználók számára egyaránt hozzáférhető.

Hirdetés

 

Hirdetés

A Google új változatott adott ki a Chrome 66 böngészőből: a szoftver a 66.0.3359.170 verziószámot viseli, és a Linux, Macintosh és Windows felhasználók számára egyaránt több fontos biztonsági javítást tartalmaz.

A Google Chrome 66.0.3359.170 négy sebezhetőséget orvosol, amelyek között van egy kritikus is, ám a hibák bővebb részleteit a Google egyelőre nem hozta nyilvánosságra, amíg a felhasználók többsége nem tudja frissíteni a javítással a gépét.

A biztonsági javítások mellett a Chrome 66.0.3359.170 különféle további hibákat is igyekszik korrigálni: mindez annak a folyamatos belső biztonsági munkának köszönhető, amely a nyílt forráskódú Chromium projekten alapul.

Mindezek fényében valamennyi Chrome felhasználónak melegen ajánljuk, hogy amilyen hamar csak lehet, frissítsen a stabil új változatra, mert így számos komplikációt elkeülhet. A Chrome 66.0.3359.170 a Chrome 66.0.3359.139-et váltja le: érdemes felkeresni a Chrome oldalát, ahonnan a letöltés és a telepítés automatikusan lezajlik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.