Hirdetés
. Hirdetés

SUSE Linux OEM-program

|

Hamarosan itthon is vásárolhatunk SUSE Linux Enterprise operációs rendszerrel előre telepített számítógépeket.

Hirdetés

Magyarországon is elindult a Novell új OEM (Original Equipment Manufacturer) programja. Ennek lényege, hogy a Novell SUSE Linux Enterprise szoftver licenceket a partnerek hardver eszközeivel együtt, azokra feltelepítve értékesítik. Ezáltal a felhasználók kedvezőbb áron juthatnak hozzá a Novell SUSE Linux Enterprise előfizetéshez és számítógépeiken a SUSE Linux disztribúció garantáltan működik és támogatott.

A Szintézis Informatikai Zrt. és a Bootmaker Kft. az elsők között kínálják Novell SUSE Linux Enterprise operációs rendszerrel előtelepített gépeiket. Az OEM program elindulásával egyidőben a Novell PSH Kft. a régióban elsőként YES tesztközponttá vált. Egy informatikai környezet hatékony működéséhez figyelembe kell venni azt, hogy a szoftver futtatásához a megfelelő hardvereszközöket használjuk. Ezt a döntést könnyíti meg a YES minősítés, mellyel a Novell az operációs rendszer gyártójaként megfelelőnek minősíti a hardvereket, ezzel garantálva, hogy a SUSE Linux disztribúció működni fog. A YES teszt mind a felhasználók, mind a hardvergyártók és forgalmazók számára előnyös, hiszen a Novell "YES" minősítése azt igazolja, hogy a SUSE Linux Enterprise termékek garantáltan együttműködnek az adott gyártó termékeivel.

A Novell Open Business OEM licencek kizárólag számítógépekkel együtt értékesíthetőek. A kedvezményes konstrukcióban való értékesítéshez a partnereknek regisztrálniuk kell magukat a Novell Technology Partner programjában (minimum az ingyenes Ready szinten).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.