Hirdetés
. Hirdetés

Svájcból támadnak a nigériai csalók!

|

A napokban megjelent adatok szerint milliárdokat kaszálnak a nigériai csalások mögött rejtőző bűnözők.

Hirdetés

Senki se lepődjön meg nem csalók. Én legalábbis nem, ellenben a nigériainak titulált átverések kiagyalói elég aljasan próbálkoznak mostanában. A legfrissebb levelükben már egy svájci bank alkalmazott álcája mögé rejtőzve ajánlanak milliókat, mindezt anyanyelvünk egy furcsa verziójában.

A levélből kitöröltük az általuk feltüntetett webcímet és azt javasoljuk minden felhasználónak, ha ilyen e-mail érkezik a postafiókjába elolvasás nélkül azonnal törölje. Bármit is ígér a feladója.



Sosem gondoltam volna, hogy ilyen régi trükknek bárki is beugrik a világon, de egy felmérés a napokban kimutatta, hogy az emberek még mindig beveszik ezt a fajta internetes átverést. Csupán Amerikában milliárdokat szednek be az ehhez hasonló levelek kiagyalói.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.