Hirdetés
. Hirdetés

Synology RT2600ac – Mr. Tökéletes

|

A Synology routere gyors, megbízható és barátságos: irodai célokra éppúgy kiváló, mint otthoni használatra.

Hirdetés

A Synology RT2600ac-t úgy tervezték, hogy erőteljes hardverével és könnyen kezelhető, hatékony szoftvereszközeivel a felhasználói igények széles skáláját tudja kiszolgálni. A router átfogó VPN (Virtual Private Network) megoldásokkal és rugalmas média-, illetve fájlmegosztási lehetőségekkel segíti a munkát, a játékot és a szórakozást, emellett a tartalom szűréséről és a hálózat védelméről is gondoskodik, így vállalatoknak és családoknak egyaránt ideális választás.

A Synology Router RT2600ac

Teljesítményre hangolva
A MU-MIMO és 802.11ac Wave 2 szabványt támogató RT2600ac 800Mbps és 1733Mbps átvitelt tesz lehetővé a 2.4GHz, illetve 5GHz hullámhosszon. A Dual WAN segítségével akár 2Gbps kombinált sávszélességet is elérhetünk, és minimális teljesítményveszteség mellett, egyszerűen optimalizálhatjuk a hálózati működést.

Az RT2600ac motorja a Synology Router Manager (SRM) szoftver, amely könnyen kezelhető, hatékony eszköztárat kínál a finomhangoláshoz. A hálózati működés minden eleme ellenőrizhető, szabályozható!

 

A router ügyel rá, hogy minden eszköz a neki megfelelő hullámsávon kapcsolódjon fel

Virtuóz VPN-kezelés
A VPN-ek kiváló eszközök arra, hogy hálózatunk belső szolgáltatásait és erőforrásait megóvjuk a közvetlen hozzáféréstől, ugyanakkor gördülékenyen kiszolgáljuk az otthoni, illetve távmunkát. Az RT2600ac ezen a téren is maximumot nyújt. A fejlett, felhasználóbarát VPN Plus erőteljes VPU kiszolgálóvá alakítja a routert, megkönnyíti a magánhálózatok beállítását, és a hozzáférési engedélyek, sávszélesség-megosztások kezelését. A WebVPN központosított hozzáférést biztosít a céges intranetekhez és a webes végpontokhoz, és lehetővé teszi, hogy a böngészőnkből bárhonnan bejelentkezhessünk a biztonságos magánhálózatba.

Megzabolázott eszközök
Az SRM a kapcsolatok kezelését is leegyszerűsíti. A Smart WAN 2Gbps Dual WAN kombinált sávszélességet biztosít, és ha valamelyik kapcsolat megszakadna, a forgalmat átirányítja a másik felületre.

Ha nem tudjuk, melyik eszköznek melyik hullámhosszon kell felcsatlakozni a hálózatra, sebaj: a Synology Smart Connect gondoskodik róla, hogy minden eszköz a neki megfelelő sávra kapcsolódjon.

Egyre több híve van a különböző videostreamelő szolgáltatásoknak: az SRM az ő igényeiket is igyekszik kiszolgálni. Sávszélesség-használatszempontjából prioritási sorrendet  állíthatunk fel vele az otthonunkban található eszközök között,  így biztos, hogy okostévénken sose fog akadozni a kép!

 

Részletes elemzések készíthetők a hálózati forgalomról

Tartalomszűrés és biztonság
A Synology megoldása a gyerekek védelmében is jeleskedik. A hagyományos URL-alapú szűrés helyett az SRM DNS (Domain Name System) ellenőrzést végez, és a beépített Google SafeSearch integráció, valamint a folyamatosan frissített adatbázis alapján helyek ezreit tudjuk vele hatásosan blokkolni.

Végül ami napjaink fő internetes veszélyforrásait, a hackereket és a vírusokat illeti, az SRM a hagyományos biztonsági technikák (DoS védelem, tűzfalkezelés) mellett más korszerű eszközöket is bevet ellenük. Behatolás-érzékelő rendszere minden kísérletet naplóz, és egyéni szabályok alapján blokkolja a gyanús forgalmat, emellett a folyamatos frissítésekkel gondoskodik róla, hogy a routerről visszapattanjon mindenféle rosszindulatú támadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.