Hirdetés
. Hirdetés

Szárnyal az EMC

|

Az EMC Corporation minden idők legjobb negyedik negyedéves bevételéről számolt be, a növekedés 19 százalékos.

Hirdetés

2007 negyedik negyedévében az információsinfrastruktúra-megoldásokat gyártó vállalat összbevétele az eddigi legmagasabb, 3,83 milliárd dollár volt, ami 19 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Az EMC teljes 2007-es pénzügyi évének összbevétele szintén rekord, 13,23 milliárd dollár, ami 19 százalékkal haladja meg a 2006-os pénzügyi év 11,16 milliárd dollárját.

Joe Tucci, az EMC elnöke, igazgatótanácsi elnöke és vezérigazgatója az eredényekkel kapcsolatban elmondta: "A VMware igen sikeres részleges kezdeti nyilvános jegyzése világosan láthatóan elérte céljait. Ezenfelül még jobban sikerült szervezni magunkat a 'One EMC' (egységes EMC) kezdeményezés köré, melynek célja, hogy magasabb szintű technológiai- és termék-integrációt valósítsunk meg az információtárolási, tartalomkezelési és archiválási, az RSA információbiztonsági üzleti egységeink között, egyszerűbbé téve vásárlóink és partnereink számára az üzleti kapcsolatot az EMC-vel." 

A negyedik negyedév során az EMC rendszerekből származó bevétele 15 százalékkal növekedett az egy évvel korábbi időszakhoz képest -  ez a teljes negyedik negyedéves bevétel 44 százaléka. A szoftverlicencekből és karbantartásból származó bevétel 20 százalékkal növekedett egy évvel korábbhoz képest és a teljes negyedik negyedéves bevétel 40 százalékát tette ki. Az Észak-Amerikán kívüli működésből származó bevétel 23 százalékkal több, mint egy évvel korábban, ami mögött az EMC EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika), APJ (Ázsia- Csendes-óceán), illetve latin-amerikai régióinak kétszámjegyű növekedése áll.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.