Hirdetés
. Hirdetés

Szép jövő előtt a Windows 10

|

Lassacskán az együttműködést alapból támogató szoftverré alakul át az operációs rendszer.

Hirdetés

Hirdetés

A koronavírus-járványt követő helyzetben a távolról történő együttműködés mértéke jelentősen nőni fog. Ez a Windows 10 operációs rendszer esetében azt fogja jelenteni, hogy a Teams videokonferencis alkalmazás valamilyen változata és az együttműködést támogató további eszközök épülnek be a szoftverbe, állítja Jared Spataro, a Microsoft Office 365 részlegének vezetője.

Korábban ezt történt a OneDrive felhőalapú tárolószolgáltatással is, amely különálló termékként kezdte a pályafutását, majd a Microsoft beépítette a Windows 10-be. Mindenki kap ingyenes tárhelyet, és akinek többre van szüksége, igénybe veheti a fizetős szolgáltatást.

Ugyanez fog történni a Teamsszel és más, az együttműködést támogató eszközzel. Végeredményben a Windows 10 nem egy egyéni használatra szánt rendszer lesz, hanem egy többfelhasználós kollaborációs szoftver. A teljes integrációhoz valószínűleg még évek kellenek, de előbb-utóbb meg fog valósulni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.