Hirdetés
. Hirdetés

Szeptember 12-én mutathatják be az iPhone 5-öt

|

Az Apple kedden kiküldött, szűkszavú sajtómeghívója arra utal, hogy a jövő héten, egy San Francisco-i médiaeseményen hosszas várakozás után bemutatják végre a legújabb iPhone-modellt.

Hirdetés

Az Apple kedden postázott hivatalos meghívója szerint a kaliforniai gyártó jövő szerdán sajtóeseményt rendez: várhatóan a cég népszerű okostelefon-vonalának legújabb darabját, az iPhone 5-öt fogják bemutatni. Ahogy az iPad 3 bemutatóját, úgy a jövő heti rendezvényt is a San Francisco-i Yerba Buena Center for the Arts Theaterben tartják.

„Mindjárt megérkezik” - olvasható a meghívón, amelyen ezen kívül csak az immár hagyományosnak tekinthető „Apple-stílusban” megrajzolt 12-es szám látható, amely rendkívül sokatmondó módon ötöst formázó árnyékot vet.

A meghívó megerősíteni látszik az iMore információit, amelyek szerint az Apple szeptember 12-én mutatja be az új készüléket. A blog júliusi cikkében azt írta, hogy az iPhone 5 alig kilenc nappal a bemutató után, szeptember 21-én már kapható is lesz az Egyesült Államokban.

A kiszivárgott információk szerint a gyártó legújabb okostelefonja nagyobb kijelzőt kap majd, és a negyedik generációs mobilhálózatokkal is kompatibilis lesz. Az elmúlt hónapokban számos, az új készülék egyes alkatrészeivel kapcsolatos információ került nyilvánosságra. Legutóbb a rendkívül népszerű kínai popsztár, Jimmy Lin osztott meg néhány képet a Weibo mikroblogon, amelyek saját állítása szerint akkor készültek, amikor éppen az Apple legújabb mobilját tesztelte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.