Hirdetés
. Hirdetés

Színes LED multifunkciós nyomtatócsalád a Brothertől

|

Kis- és középvállalkozások számára készültek a Business Colour Compact termékcsalád új multifunkciós modelljei.

Hirdetés

Az új sorozat egyfunkciós előfutárai (HL-3040CN, HL-3070CW) már 2009 decemberétől elérhetők Magyarországon is, a kör most három új LED multifunkciós készülékkel bővül. A DCP-9010CN, MFC-9120CN és MFC-9320CW modellekkel teljesítményt, kompakt megjelenést és költséghatékonyságot ígér a cég közleménye hálózatos környezetben. Az új modellek is különálló toner és dobegységgel dolgoznak, tonertöltet tekintetében pedig megfelelnek az ISO/IEC 19788 szabványnak.

A DCP-9010CN, MFC-9120CN és MFC-9320CW multifunkciós készülékek mindegyike 16 lap/perc színes és mono nyomtatási sebességgel, 250 lapos papírtálcával, vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozással, valamint további számos interfésszel rendelkezik. Alapszolgáltatás a hálózati csatlakozás és lapolvasás hálózatra, illetve FTP-re. Valamennyi modellt felszerelték kétsoros LCD-kijelzővel és dokumentumadagolóval, ám a duplex egység nem része az alap összeállításnak. A MFC-9320CW esetében a fax és a vezeték nélküli (Wi-Fi) kapcsolat is biztosított.

A készülékek tervezéskor a gyártó a LED-technológia révén proritásként kezelhette a helytakarékos kivitelezést. A lézernyomtatóknál egy térigényes forgó tükörrendszer rajzolja fel a képet a hengerre, a LED-es készülékek esetében erre a célra több mint 2500 LED-fényforrás található a henger teljes szélességében. A kép előállításában nem vesz részt mozgó alkatrész. A Brother Business Colours Compact LED-technológia a Brother saját fejlesztése, amely ugyanolyan minőségű nyomtatást biztosít, mint a lézernyomtatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.