Hirdetés
. Hirdetés

Szinte mindenki küldözget szexuális tartalmú sms-eket

|

A valamikor kizárólag a tinédzserek szórakozásának tartott sextinget, vagyis a kifejezetten szexuális tartalmú sms-ek küldözgetését sokkal többen művelik, mint gondolnánk.

Hirdetés

Egy nemrégiben elvégzett felmérés szerint a felnőtt korú válaszadók 88 százaléka küldött már életében kifejezetten szexuális tartalmú sms-t, és ami még meglepőbb: 82 százalékuk az elmúlt egy év során is. A kutatás során 870, 18-82 éves korú felnőttet kérdeztek meg, ugyanannyi nőt és férfit. A válaszadók 26 százaléka egyedülálló, míg a többiek elkötelezett kapcsolatban élnek. A sextinget művelők 75 százaléka tartós partnerének küldözget szexuális tartalmú szöveges üzeneteket, míg 43 százalékuk váltott már ilyen üzeneteket alkalmi kapcsolatban.

Hirdetés

A kutatás pozitív korrelációt talált a sexting és a nagyobb szexuális elégedettség között. Megállapította továbbá, hogy a szexuális tartalmú üzenetek növelik a partnerkapcsolat erősségét, mivel elősegíthetik a nyitottabb kommunikációt két ember között, és felpezsdíthetik a hosszú ideje fennálló kapcsolatokat. Sok ember jó mókának tartja a sextingelést, amiben nincs semmi rossz vagy elítélendő.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.