Hirdetés
. Hirdetés

Szintet lép az iPad

|

Az Adobe kiadja a Photoshop iPad változatát, és ezzel véget vet annak az előítéletnek, hogy az Apple tabletje nem való munkára.

Hirdetés

Hirdetés

Az Adobe bejelentette, hogy jövőre kiadja a Photoshop iPad változatát, és ezzel magasabb osztályba emeli az Apple tabletjét, amelyet korábban sok kritika ért amiatt, hogy nem igazán alkalmas munkára.

A lépés annak ellenére fontosnak mondható, hogy a Photoshopnak már több alternatívája volt az Apple eszközén - gondoljunk csak a Pixelmatorra vagy az Affinityre -,  ugyanis azt jelzi, hogy a iPad evolúciója folytatódik.

Ráadásul az Adobe egyik vezetője, Scott Belsky szerint az iPad Pro újabb változatai az Adobe más appjainak kiszolgálására is elég erősek, és ez a kijelentés arra utal, hogy a jövőben újabb Adobe programok iPad változata is várható.

Forrás: IDG

Mindez az Apple stratégiáját is visszaigazolja: a cég a tabletet a kezdetektől a Mac alternatívájának szánta, és az a tény, hogy az eszköz ma már valóban alkalmas a Photoshophoz hasonló, iparági szabványt jelentő szoftverek futtatására, azt jelzi, hogy az Apple jól számított.

Más szavakkal: a legtöbb felhasználó számára az iPad mindent tud, ami egy számítógéptől elvárható!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.