Hirdetés
. Hirdetés

Szintet lépett a készülő Windows 10

|

A Microsoft az utolsó simításokat végzi a gyártópartnereknek szánt csomagon.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta a Windows 10 Redstone 4 17115. számú buildjét a Windows Insider program Slow gyűrűje számára, és ezzel nagy lépést tett az RTM build felé. (Az RTM  az operációs rendszer gyártópartnereknek készített változata, ami a Windows 10-el szállított gépekre kerül.)

A Fast gyűrű számára korábban már eljuttatott 17115. számú build a felhasználói élmény csiszolgatásáról szól, amit teljes mértékben indokol, hogy vészesen közeledik a megjelenés dátuma. A jelek szerint a Microsoft elégedett a build működésével, és könnyen lehet, hogy ez lesz az az RTM verzió, amit a partnerek megkapnak.

Az új buildek általában akkor kerülnek át a Slow gyűrőhöz, amikor a tesztelői visszajelzések megfelelő működésről szólnak, és a programhibák száma a zérushoz közelít.

A Redstone 4-nak egyébként még nincs hivatalos neve, de a legutóbbi buildekben talált árulkodó jelek alapján a szakértők úgy tippelnek, hogy Spring Creators Update-nek fogják hívni. A megjelenés jövő hónapban várható, a verziószám pedig az 1803. lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.