Hirdetés
. Hirdetés

Szobára mennek a lányok az új vegasi VR pornóban

|

Forró szolgáltatással bővül a Las Vegas-i szállodák szobaszervize: a vendég 20 dollárért VR szexet rendelhet.

Hirdetés

Új szintre emeli a virtuális realitás (VR) pornót egy új termék, amely a Las Vegas-i hotelek vendégeinek üres óráit akarja megédesíteni.

A szigorúan 18 éven felülieknek szánt " VR Bangers Hotel Experience " Las Vegas-i szállodákban játszódó szexjeleneteket tartalmaz. Nem tudni, hogy az anyagokat tényleg átlagos vegasi hotelszobákban veszik-e fel, vagy stúdióban, mindenesetre az a cél, hogy a néző azt érezze, minden körülötte zajlik.

Aki úgy dönt, hogy igényt tart a VR pornós élményre, annak először is 20 dollárt kell kipengetnie, amiért is egy AuraVisor VR headsetet kap. Erre előre feltöltik a VR Banges szoftvert, amely több választási lehetőséget kínál a kuncsaftnak. Miután választott, a jelenet azzal indul, hogy valaki kopogtat az ajtón -- a folytatást már könnyű kitalálni.

Egyelőre nem tudni, mely hotelek fogják vendégeiknek kínálni a VR pornós lehetőséget -- a VR Bangers vezetője most tárgyal a szállodákkal --, de a pornós cég közleménye azt sejteti, hogy a vegasi próbafutamok után szélesebb körű terjesztésben gondolkodnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.