Hirdetés
. Hirdetés

Szoftver-pótló védelem kis cégeknek

|

Az új Panda GateDefender Integra minden védelmi alkalmazást egy hardvereszközben egyesít.

Hirdetés

Megjelentett a Panda Security egységesített veszélykezelést biztosító UTM (Unified Threat) eszköze, a GateDefender Integra SB, amelyet az IT-biztonságtechnikai cég kifejezetten az 50 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kis- és középvállalkozások számára fejlesztett ki.

 

 

gatedefender.jpg



A hardvereszköz a spamszűréstől kezdve a behatolás-védelemig szinte minden biztonsági feladatot ellát, így segítségével erőforrások szabadíthatóak fel a vállalati szerveren, ha az azon futó biztonsági alkalmazásokat szeretnénk kiváltani. Az eszköz a vírusszignatúrákat, a behatolásgátló rendszer leíró szabályait, és a webszűrőt 90 percenként, míg a spamfiltert percenként frissíti. A munka érdemi részét a Panda cloud-technológiája végzi, a Kollektív Intelligencia-technológiával karöltve.

A Panda UTM készüléke jelenleg az egyetlen „plug and protect" UTM a piacon, így az a csatlakoztatást követően azonnal használható, nem szükséges mélyebb informatikai tudás a kezeléséhez.

A hardvereszköz a következő modulokkal rendelkezik:

 

  • tűzfal: biztosítja a kifelé irányuló és a belső adatforgalom érintetlenségét
  • behatolásgátló rendszer (Intrusion Prevent System, IPS): megakadályozza, hogy illetéktelenek hatoljanak a rendszerbe
  • VPN: őrzi az interneten keresztül küldött bizalmas információkat
  • malware-védelem: a jelenleg ismert összes rosszindulatú kód (vírusok, trójaiak stb.) véd
  • tartalomszűrő: a ki- és befelé irányuló forgalmat szűri
  • spamszűrő: tehermentesíti a vállalatok levelezését
  • webszűrő: letiltja a nem munkával kapcsolatos webes tartalmakat.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.