Hirdetés
. Hirdetés

Szorosabb Cisco-HP együttműködés

|

A Cisco a HP-val szövetkezik, hogy szélesebb piacon értékesíthesse a hang-, a web- és videoalapú kommunikációt és egyéb rendszereket.

Hirdetés

A Cisco Unified Communications (UC) olyan átfogó megoldás, amely egységesen kezeli a hang-, a web- és videoalapú kommunikációt, az együttműködéses és a mobil eszközök használatát illetve a biztonsági funkciókat. Ennek kapcsán kötött megállapodást a Cisco és a HP, az együttműködés része lesz a képzés, valamint a nemzetközi értékesítési és marketingprogramok kidolgozása is.

Rick McConnell, a Cisco Unified Communications üzletágának piacfejlesztési alelnöke elmondta: "A HP-val való szorosabb együttműködéssel integráltabb és rugalmasabb csoportmunka-megoldásokat biztosítunk ügyfeleinknek a jelenlegi és jövőbeli egyedi üzleti elképzeléseik megvalósításához. A HP az egységes kommunikációs megoldások bevezetése során segítséget nyújt ügyfeleinek az üzleti eredményességet segítő megoldások kialakításában, bevezetésében és működtetésében is."

Dan Socci, a HP hálózati megoldásokért felelős alelnöke szerint az együttműködés a HP számára is előnyös, hiszen a Cisco és a Microsoft globális stratégiai szövetségeseként széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik mindkét cég egységes kommunikációs megoldásainak alkalmazásában. Ebből következőleg mindazon vállalatok ideális nemzetközi szolgáltatója lehet, amelyek Cisco- és Microsoft-alapú UC-megoldásokat kívánnak integrálni. A vállalatok a döntéshozás felgyorsítása és a költségek csökkentése érdekében egyre inkább átalakítják kommunikációs és csoportmunka-módszereiket, és mindezt úgy kell megtenniük, hogy közben ne kössék le értékes technológiai erőforrásaikat, és ne növeljék a működési költségeket.

A Cisco szolgáltatási üzletága, a Cisco Customer Advocacy Group segíti a a HP-t abban, hogy a a cég a Cisco UC-megoldáscsomag még alaposabb ismeretével szolgálja ki ügyfeleit. A HP maga is több mint 5000 Cisco-minősítést szerzett azért, hogy nemzetközi szintű szaktudását a Cisco alábbi egységes kommunikációs megoldásai tekintetében kamatoztathassa.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.