Hirdetés
. Hirdetés

Szuper olcsó új mobilok a Huawei-től

|

Az Y5p és Y6p okostelefonokat nagy kapacitású - 3020 és 5000 mAh-s - akkumulátorral szerelte fel a gyártó.

Hirdetés

Hirdetés

Az új Y-készülékek a legfrissebb Android-alapú operációs rendszerrel, az EMUI 10.1-gyel érkeznek, mely számos rendszeroptimalizációs lehetőséget biztosít a felhasználóknak. Az új okostelefonokat nyolcmagos processzor hajtja, mely nagyfokú hatékonyságot biztosít számukra.  

A készülékeket egész napos használatra tervezték: az Y5p 3020 mAh-s akkumulátorával tizenhét órát videózhatunk és tizenhárom órát netezhetünk, az Y6p a bivalyerős, 5000 mAh-s akkujával ugyanezek a tevékenységek harminckettő és negyven óráig is folytathatóak. Sőt, utóbbi készülék a csúcskészülékekhez hasonlóan vezetékes fordított töltési technológiával is rendelkezik, ennek köszönhetően a felhasználók más telefonokat is könnyedén feltölthetnek vele, ráadásul az eszköz Biztonsági mentési módja lehetővé teszi a számukra, hogy biztonsági mentést készítsenek az adataikról, akár egy külső tárolóra.

Az erős akkumulátor mellett mindkét készülék támogatja az AI Power Saving technológiát is; ennek használata során a mesterséges intelligencia észleli, ha a háttérben futó alkalmazások túl sok energiát fogyasztanak, és automatikusan leállítja azokat, ha az energiafogyasztás túlzott mértékeket ölt.

Az Y5p hátlapi kamerája 8 megapixeles, és HDR-módban is használható. Az 5 megapixeles előlapi kamera az arcfelismerő funkcióval is képes feloldani a képernyőt.

Az Y6p triplakamerás rendszere egy 13 megapixeles főkamerából egy 5 megapixeles nagylátószögű kamerából, illetve egy 2 megapixeles mélységkamerából áll, melyek összhangban dolgoznak a lehető legjobb képminőség eléréséért. Az előlapi 8 megapixeles kamera fejlett szépítő algoritmusokkal segít a lehető legjobb szelfik készítésében.

Az Y5P egy 5,45 hüvelykes TFT LCD panellel rendelkezik, amely 18:9-es képarányú és HD+ felbontásra képes. Az Y6p 6,3 hüvelykes DewDrop kijelzője 88,4%-os kijelző-készüléktest arányával kiterjedt vizuális élményt nyújt. A 2,65 mm átmérőjű, keskeny kerettel rendelkező apró és diszkrét előlapi kamera több helyet kínál az izgalmas játékgrafikák és fantasztikus képek megjelenítésére a kijelzőn. 

A készülékeken előre telepítve megtalálható a Huawei hivatalos alkalmazásboltja, az AppGallery is, mely számos globális és lokális alkalmazást kínál a felhasználók számára.

A Huawei Y5p Éjfekete, Fantomkék és Mentazöld színekben, míg az Y6p Éjfekete, Fantomlila és Smaragdzöld színekben lesz elérhető. Az Y5p 2 GB RAM-mal és 32 GB- os, 512 GB-ig bővíthető tárhellyel 41990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron érkezik. Az Y6p 3 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel 61990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron kapható majd Magyarországon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.