Hirdetés
. Hirdetés

Szupertárolót fejlesztett mobilokhoz a Samsung

|

Az új flash lapkák 256 gigabájt adatot tudnak eltárolni, és 12 másodperc alatt felszippantanak egy HD filmet.

Hirdetés

Következő mobilunkat akár 256 gigabájt adattal is megpakolhatjuk, hála a Samsung szorgos mérnökeinek. A cég frissen bejelentett új flashmemória-lapkája kisebb, mint egy microSD kártya, és a Samsung V-Nand technológiája segítségével képes a gigantikus adattömeg elraktározására.

Az új memória majdnem dupla olyan gyors, mint a SATA-alapú szilártestes meghajtók. Két sávot használ az adattovábbításra, így tudja a transzfert 850 MB/s-re felpörgetni: ilyen átviteli sebesség mellett egy teljes HD filmet 12 másodperc alatt áttölthetünk egy USB 3.0 kábelen! A memória a HD lejátszás mellett a multitaszkolást is támogatja, ami annyit jelent, hogy méretesebb képernyőn a 4K mozizás mellett más, kevésbé munkaigényes feladatokat is végezhetünk.

Az okostelefonok tárolási képességeinek növelése azért fontos, mert az eszközökre az e-mailek kezelésétől a virtuális valóságban zajló játékokig mind több feladat hárul. A problémát sok okostelefon-gyártó bővíthető microSC tárolókkal oldja meg, de a Samsung beágyazott lapkái most  egy ideig csillapíthatják a memóriaéhséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.