Hirdetés
. Hirdetés

TábláZoo

|

Egyszerűen kezelhető, csúcstechnológiás tájékoztatórendszer készült a Szegedi Vadaspark számára.

Hirdetés

Vahl Rezső, a rendszert kidolgozó Titan Project's House Kft. ügyvezetője a 185 millió forintos uniós támogatást elnyert projektet bemutató tájékoztatón elmondta, hogy az Európában egyedülálló megoldásnak köszönhetően a látogatók a Szegedi Vadaspark eddiginél érdekesebb arcát ismerhetik meg.

Hirdetés

A vendégek az állatkert kapujában egy táblagépet a kezükbe fogva barangolhatják be a Szegedi Vadaspark több mint 45 hektáros területét. A mobileszközzel fényképeket készíthetnek, amelyeket azonnal feltölthetnek a közösségi hálózatokra, térkép és állatkereső segíti a tájékozódásukat. A táblagépnek a valós környezetet mutató képernyőjére felkerülnek az eligazodást segítő animációk, egy-egy kifutó közelébe érve pedig rengeteg információ, fotó és mozgókép jelenik meg az adott fajról.

A tájékoztatórendszer előre meghatározott túrákat is kínál a vendégeknek, a rövidebbik tizenöt, a hosszabbik huszonöt fajt mutat be részletesen. A programhoz kapcsolódó játékok pedig szórakoztató formában segítik az egyes állatokhoz, a természethez vagy a környezetvédelemhez kapcsolódó ismeretek elsajátítását.

A projekt részeként a Zsiráfház épületével szemben egy szabadtéri játszótér is épült.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.