Hirdetés
. Hirdetés

Átalakult a Hotmail

|

Már az ingyenes szolgáltatás összes felhasználója kipróbálhatja az újdonságokat.

Hirdetés

A Microsoft a Windows hivatalos blogján bejelentette, hogy a Hotmail összes - 220 ország 350 millió - felhasználójánál elvégezte a levelező-szolgáltatás frissítését, így közülük ma már mindenki a megújult felülettel találkozhat.

 

 



A Hotmail újdonságairól egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Tomáš Koška, a Microsoft Közép és kelet-európai igazgatóságának Windows Live marketingvezetője korábban adott nyilatkozatában lapunknak a fejlettebb biztonságot, az egyszerű kezelhetőséget, a hatékonyabb spamszűrést és az Office Web Apps integrációt emelte ki fejlesztési sarokpontokként. Emellett fontos megemlíteni még a Gmail-nél már megismert párbeszéd nézet megjelenését, a közösségi hálózatoktól érkező üzenetek automatikus csoportosítását, és a Hotmailen belüli kezelését, valamint a korlátlan tárhelyet.

Újdonság még a Seprű megjelenése, amellyel gyorsan eltakaríthatók a nem kívánt levelek a beérkezett üzenetek közül. Debütál még az aktív nézet is, amely segítségével a postafiók elhagyása nélkül bizonyos műveletek elvégezhetők közvetlenül a Hotmail felületén; legyen szó egy YouTube-videó vagy egy Flickr-fotó megtekintéséről, illetve a Facebook, LinkedIn és más hasonló közösségi oldalak használatáról.

 

 

 



A megújulás részeként június elején elindult a hotmail.hu is, amelynek köszönhetően immár magyar névtérrel rendelkező e-mail címeket is lehet regisztrálni a szolgáltatásban. Van hova fejlődni, mivel a Hotmail tábora nem tartozik a legnagyobbak közé hazánkban (félmillió felhasználóval rendelkeznek, akik közül sokan csak a Messenger miatt regisztráltak). A Microsoft reményei szerint azonban ez hamarosan változhat, mivel elképzelésük szerint a megújult levelező képes lehet elcsábítani a csalódott felhasználókat a Freemail és Citromail levelező-rendszerektől.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.