Hirdetés
. Hirdetés

Támadás az oroszok ellen

|

A BPI brit zenekiadó beperelheti az orosz AllofMP3.com weblapot, bár az esetleges elmarasztaló ítélet végrehajtása több, mint kétséges.

Hirdetés

A brit Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy a British Phonographic Industry (BPI) keresetet nyújthat be az orosz, mp3-letöltéseket kínáló weblap ellen. A BPI szerint a weblap természetesen illegálisan kínálja a zeneszámokat, hiszen úgy tudnak a brit vásárlók fájlokat vásárolni, hogy az előadók ehhez nem járultak hozzá - hiszen nem a hivatalos kiadó kínálja fel azokat.

Az AllofMP3.com árai a zeneiparban megszokott árakhoz képest igen alacsony, míg a felvételek minősége ugyanolyan kiváló. A weblap szerint működésük teljes mértékben megfelel az orosz törvényi előírásoknak, így legálisan üzemel a szerver. A BPI fontopsnak tartotta bejelenteni azt is: nem kíván fellépni a zeneszámokat letöltő felhasználók ellen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.