Hirdetés
. Hirdetés

Tanácsokkal és befektetésekkel segíti a startupokat a Colabs

|

Az innovatív megoldásokat fejlesztő kezdő vállalkozások augusztus 21-ig jelentkezhetnek a Colabs idén ősszel induló Seed programjába. A legígéretesebb hazai projektek két- és hatmillió forint közötti kezdő befektetéssel támogatják.

Hirdetés

Hazai startupokat támogat a Colabs idén ősszel induló Seed programja. Az innovatív termékek és szolgáltatások fejlesztésére létrejövő kezdő vállalkozások augusztus 21-ig jelentkezhetnek a programba; a legjobbnak ítélt pályázók két- és hatmillió forint közötti kezdő befektetést kapnak.

A kiválasztott csapatok egy 5+12 hetes intenzív programban vehetnek részt, melynek ideje alatt teljes körű termék- és cégfejlesztési támogatást, valamint ingyenes irodahasználati lehetőséget kapnak. A cél hogy felépítésék fejlesztésük első piacképes verzióját; munkájukat tapasztalt szakemberek és sikeres vállalkozók segítik.

A Seed Program mentorai között olyan tapasztalt üzletemberek vannak, mint Gerő Viktor, a Vatera korábbi igazgatója, Kovács Zoltán, a Kirowski vezérigazgatója és társtulajdonosa, Gerényi Gábor, az Index társalapítója, Vinnai Balázs az IND Group alapítója, vagy Karafiáth Balázs a Carnation társalapítója. A mentorok folyamatosan bővülő listáját a Program weboldalán találhatják meg az érdeklődők.

A program 2012 szeptemberétől 2013 januárjáig tart; zárónapján a nyilvánosság előtt is bemutatkozhatnak a résztvevők. Az eseményen a cégek képviselői befektetőkkel is találkozhatnak és tárgyalhatnak.

Az előző Seed Programban részt vevő csapatok a május 30-án megrendezett Colabs Demo Day-en mutatkoztak be, és eddig összesen több mint 100 millió forintnyi befektetést sikerült kieszközölniük.

A Colabs Seed programjára itt jelentkezhetnek az érdeklődők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.