Hirdetés
. Hirdetés

Tányéros tévé a Magyar Telekomtól

|

T-Home Sat TV néven műholdas kábeltévé szolgáltatást indít a Magyar Telekom. Azok járnak a legjobban, akik tévé mellé telefont és internetet is rendelnek.

Hirdetés

Kilenc hónap alatt sikerült kiépíteni azt a műszaki hátteret, ami lehetővé tette, hogy a Magyar Telekom is elindítsa műholdas tévé szolgáltatását. A T-Home Sat TV az ország egész területén elérhető lesz, jelenleg a távközlési szolgáltató 1,5 millió háztartást ér el tévés szolgáltatásával. "Azt szeretnénk elérni, hogy a Magyar Telekom neve hallatán az embereknek ne a rézdrót, hanem a képernyő jusson eszébe" - mondta az ünnepélyes megnyitón Winkler János vezérigazgató-helyettes. A Magyar Telekom az otthonokban lévő mindhárom képernyőt - tévé, számítógép és mobiltelefon - biztosítani akarja az előfizetőknek.

Az jár jól, aki tévé mellé telefont és internetet is rendel, mert így a T-Home Sat TV alapcsomag egy éves hűségnyilatkozattal 990 forint, a 49 csatornás családi csomag pedig 1990 forint lesz. Az első műholdvevőt ingyenes, a második és harmadik beltéri vevőegység díja 390 forint.

Winkler János a távközlési szolgáltató távlati terveivel kapcsolatban elmondta, hogy az iPhone decembertől már Dominó csomagban is megvásárolható, illetve 2009 első negyedévében itthon is megjelenik a Google Android operációs rendszerű telefonja. Ugyanakkor a szolgáltató elkötelezte magát az LTE - Long Term Evolution - nevű, 100 Mb/s letöltési sebességet biztosító technológia mellett; ezek a fejlesztések 2-3 év múlva várhatók.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.