Hirdetés
. Hirdetés

Tárgy: lejár a jogosítványa!

|

A rövidesen lejáró személyi igazolványról, útlevélről vagy a jogosítványról e-mailben értesítik azokat, akik már beléptek az Ügyfélkapun.

Hirdetés

Az értesítések kiküldését a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatal január végétől kezdi el. Az e-mailt három alkalommal, az érvényességi idő lejárta előtt két hónappal (útlevél esetén fél évvel), majd egy hónappal és végül a lejárat napján küldik meg az ügyfél elektronikus címére.

Az ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek számára a szolgáltatást a hivatal automatikusan állítja be. A hivatal ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy csak azokról az okmányokról tud értesítést küldeni, amelyek lejárati ideje a nyilvántartásban megtalálható - adta hírül az MTI.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.