Hirdetés
. Hirdetés

Tarolt a SanDisk

|

Az idei második negyedévben sokat nőtt a SanDisk árbevétele.

Hirdetés

Az IT-s szektor az utóbbi hónapokban egyáltalán nem örülhet óriási növekedéseknek, sőt, a PC-s ágazat a notebook-szegmenssel együtt rosszabbnál rosszabb eredményeket produkál, és szó szerint lejtőn gurul. Éppen ezért meglepő, hogy a fogyasztói szektorban mégis vannak olyan cégek, amelyek egyáltalán nem zártak rossz negyedévet . 

A SanDisk a kiadott jelentése szerint például az árbevételét és a nyereségét is jelentősen tudta növelni az idei év második negyedévében. Az első negyedévhez viszonyítva 10 százalékkal nőtt az árbevételük, de éves összehasonlításban már 43 százalékot emelkedett ez az érték. Ez kiválóan mutatja a NAND flash memóriák iránti keresletet

Az 1,48 milliárd dolláros árbevételhez 262 millió dolláros nyereség társult a második negyedévben, ami igen nagy előrelépés, tekintve, hogy a cég profitja a tavalyi második negyedévben csak 13 millió dollár volt. Az SSD-k mellett a memóriakártyák és a pendrive-ok piaca is jól teljesít, aminek igazán örülhet a SanDisk. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.