Hirdetés
. Hirdetés

Társadalmi felelősségvállalással a karácsonyért

|

Rendhagyó karácsonyi összefogással segítették a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot az egyik nagy telekommunikációs cég munkatársai. A rászoruló törökbálinti gyerekeknek szánt jótékonysági gyűjtőakció keretein belül decemberben útjára indították az "ADDODA." adománygyűjtő-pont kereső mobilalkalmazást, ezzel járulva hozzá az ünnep szebbé tételéhez.

Hirdetés

A vállalati kultúra része az idei karácsonyi összefogás is, melynek keretein belül a mobilszolgáltató lefejlesztett egy "ADDODA." nevű, országos lefedettségű adománypont-kereső alkalmazást. A vállalat többek között ezzel kívánt hozzájárulni az ünnep szebbé tételéhez.

Süteményből mentőműszer

Az ünnepeket a cég egy süteményvásárral tette még édesebbé. A dolgozók kedvenc süteményüket készítették el, amelyet aztán egy vásár keretein belül tetszőleges összegért vásároltak meg egymástól - a süteménykereskedelemből befolyt teljes összeget a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára ajánlották fel. A gyűjtés célja egy mentőautóba szerelhető vérgáz-mérő készülék megvásárlása volt, melyet bár régóta tervezett a szolgálat, anyagi forrás híján eddig nem tudtak megvásárolni. Az önkéntes cukrászok közel egymillió forintot gyűjtöttek össze és ajánlottak fel a szervezetnek, amelyet a telekommunikációs cég a műszer teljes, kétmillió forintos vételáráig kiegészített. A sikeres sütemény-akciónak köszönhetően a gyermekmentők már 2012-től hadrendbe állíthatják az új mérőműszert, amellyel a mentőorvosok minden eddiginél hamarabb, külső helyszíneken is azonnal diagnosztizálhatják a kis betegek állapotát és a szükséges kezeléseket meghatározó értékeket.

Mikulás és Nyuszi

A vállalat szoros kapcsolatot ápol a Törökbálinti Családsegítő Szolgálattal is. Karácsony közeledtével a cég saját székházába invitálta a település hátrányos helyzetű gyermekeit, akik egy, a vállalat munkatársai által írt színdarabot adtak elő. A Mikulás és a Húsvéti Nyuszi találkozásáról szóló interaktív mesejátékának színpadra állítása után a gyerekek a cég munkatársától névre szóló ajándékokat kaptak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.