Hirdetés
. Hirdetés

Távkonzílium nyílt rendszeren

|

Egymással és külső helyszínekkel is folytathatnak videokonferenciát a Bethesda kórház orvosai.

Hirdetés

Mintegy 10 millió forint értékben adományozott videokommunikációs eszközöket a Bethesda Kórház Alapítványnak a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletága. A berendezéseket a Bethesda Kórház Bethesda utcai és Ilka utcai telephelyén, valamint a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban már használatba vették. Az egészségügyi intézmények naponta folytatnak szakmai konzultációkat a videokonferencia-rendszer segítségével, valamint heti rendszerességgel használják az eszközöket oktatási célra.

A Cisco HD videoeszközei, a Videogate nyílt videohálózati szolgáltatás segítségével akár egymással, akár bármely más, az interneten működő videokonferencia-rendszerrel képesek együttműködni. A Magyar Telekom egy évig ingyenesen nyújtja a szolgáltatást a kórházaknak.

A videokommunikációs megoldások révén mód nyílik a távkonzíliumra. A videokonferencia-berendezések további diagnosztikai eszközökkel, például EKG-vel is kiegészíthetők, ezek eredményeit is azonnal láthatja a távol lévő orvos – mutatott rá Budafoki Róbert, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, a Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.