Hirdetés
. Hirdetés

Telefon munkamániás fiataloknak

|

A Symbian operációs rendszerű Samsung SGH-i400-at a "munkamániás fiataloknak" szánja a gyártó. Az itthoni megjelenés időpontja még kérdéses.

Hirdetés

Az i400 főképpen azoknak a felhasználóknak készült, akik a lehető legfejlettebb szolgáltatásokat szeretnék használni egy elegáns, vékony és stílusos mobilkészülékben - áll a Samsung hivatalos közleményében.

sgh-i400.jpg

Az SGH-i400 okostelefon a Symbian operációs rendszerre (S60) épül. A kicsúsztatható készülék teljes értékű böngészőt tartalmaz, és támogatja a Bluetooth-kapcsolatot. A telefon 2 megapixeles kamerát, zenei vezérlőbillentyűket és sztereó duál hangszórókat is kapott.

Az i400 2007 júliusában debütál Oroszországban, és rövid időn belül a többi európai ország piacán is megjelenik majd. Hazai bevezetésének időpontja egyelőre nem ismert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.