Hirdetés
. Hirdetés

Telekommunikációt árul az új webbolt

|

Mobilt, vezetékes telefont, kábeltévét és internetszolgáltatást is rendelhetünk.

Hirdetés

Telkopiac.hu néven kíván a telekommunkációs piacra betörni a most indult webáruház. A portálon a jeltovábbítás technológiájától függetlenül megtalálható a távközlési és kommunikációs szolgáltatások döntő többsége a vezetékes telefonhálózatoktól a vezeték nélküli technológiákig. A kezdeményezést a távközléspiaci szereplők többsége örömmel fogadta és támogatja a független internetes értékesítést.

A webáruház nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra és a könnyen hozzáférhetőségre, árai pedig - a szolgáltatóktól származó jutalékok miatt - nem lesznek drágábbak a szolgáltatók árainál.

Az oldalon a nyitáskor közel 2000 különböző díjcsomag közül lehet választani, a kínálatot az üzemeltetők néhány hónapon belül szeretnék teljessé (kb. 5000 díjcsomag) tenni. Nyilas Anita felhívta a figyelmet, hogy az alternatívák ismeretében egy háztartás éves szinten akár 25 ezer forintot is megtakaríthat egyetlen, jól megválasztott szolgáltatással.

Az IDS-Team Kft. két magánszemély tulajdonában van, az idei évtől kezdve foglalkozik tömegkommunikációs szolgáltatások értékesítésével. A Telkopiac.hu létrehozásának összegéről annyit árultak el, hogy az "hat számjegyű összegbe került". A beruházás megtérülését az év végére várják, elsősorban a távközlési szolgáltatók jutalékaiból és a honlapon elhelyezett reklámok bevételeiből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.